Ayurveda Center
i Varberg

Aktuella nyheter på Ayurveda Center!

Vandringretreat Österlen

2019-02-01

 Vandringsretreat i Haväng på underbara Österlen 23 – 26 april 2019

Vill du följa med oss på vandringsretreat på Österlen i april?

Dag 1: Vi kommer att starta vår lilla resa med lunch vid Ale Stenar, vi går sedan upp till skeppssättningen och där gör vi en meditation tillsammans innan vi åker vidare till Haväng.

Om vi har vackert väder finns det möjlighet att stanna till på Dag Hammarskjölds vackra Backåkra på vägen till Haväng där vi checkar in på vårt vackra boende. (se bild)

Dag 2 och 3: Vi kommer att vandra på den av lederna som passar bäst för gruppen, vi gör pauser där vi ibland mediterar, pratar friskvård och har gruppdiskussioner om livet i största allmänhet medan vi njuter av naturen. Du får ett kompendium med plats för egna reflektioner och mål.

Dag 4: Efter frukost packar vi ihop oss igen och lämnar Haväng men gör ett litet stopp vid Brösarps backar, bara för att där är så vackert.

Priset är 3.000 kr per person och inkluderar boende (del i 4-bäddsrum), material och föreläsningar men inte mat och transportkostnader. Man kan ta med egen mat, kök finns, eller köpa  frukost för ca 95:- per dag på vårt vandrarhem. På kvällarna kan vi åka in till Kivik eller Ravlunda och äta gemensam middag.

Vi har 8 platser och det är platser i 4-bäddsrum, anmälan är bindande och vi vill ha din anmälan senast 15 mars och det är först till kvarn som gäller.Anmälan på info@Ayurvedacenter.nu
eller telefon 0766-115450.

Anna och Lena Nilsson

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)