Ayurveda Center
i Varberg

Vi finns också på Kungsgatan 29!

 

 

Ayurvedaskolan i Varberg

Ayurvedaskolan i Varberg har funnits sedan 2002 och erbjuder utbildning, behandlingar, rådgivningar, resor.

STARK - Träning & Friskvård

Det finns många sätt att vara stark på. Det behövs olika former av styrka i olika situationer och faser i livet. Styrka för mig är att klara av vardagens påfrestningar, liksom utmaningarna och äventyrens. Att snabbt komma tillbaka på banan när man får en knuff, eller om fötterna slås undan för mig. Att orka vardan, jobb, lek och fest. Livet blir roligare då!

Att ha ett starkt psyke och en stark, rörlig och uthållig kropp ger mig bra förutsättningar för att leva ett långt och innehållsrikt liv.

Jag tycker att motion och rörelse ska vara enkelt, inspirerande och roligt!

Motion och rörelse är ingen quick-fix eller punktinsats, utan ett krav från din egen kropp för att må bra. Både hjärtat, musklerna och hjärnan behöver ständigt stimulans och utmaning för att kunna behålla och utveckla sin kapacitet.

 

När Du tränar med mig får du lära dig att använda kroppens hela rörelseomfång, träna för att orka med vardag och utmaningar, lära dig om rutiner i din vardag för att optimera resultatet. Allt grs med Gldje och på Dina villkor, för att Du ska få en mer harmonisk och hållbar livsstil.

 

STARK erbjuder fysisk aktivitet/Personlig träning utomhus eller i våra lokaler på Kungsgatan, härlig klassisk massage, enkelt konditionstest på cykel och hälsovägledning/hälsosamtal.
För att läsa mer och ta del av hela utbudet, klicka Här.

 

Du har viljan, vi har verktygen!

 

Vi ses!

Mvh

StarkaAnna

 

Anna Nilsson är Personlig Tränare och Hälsovägledare. Det är henne Du möter på STARK - Träning och Friskvård och i Ayurveda Centers butik.